Data: 2005-06-21 14:11:54
Temat: Re: melon
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 21 Jun 2005 15:56:36 +0200, "Piotr W. Zawadzki"
<p...@f...pl> wrote:
>Witam!
>Macie jakieś sprawdzone i w miarę nieskomplikowane (w sensie dodatkowych
>składników) przepisy na melona? Bo mnie przychodzi jedynie do głowy go
>pokroić w kostkę, lekko posłodzić i pokropić jakimiś procentami :-)
A po co slodzisz melona?????? jak kupujesz tzw honeydew, czyli
jajowatego zoltego to odpusc sobie, to jest namiastka melona,
charantais sa o wiele lepsze, takze samo Galia.
Jesc:
w salatce owocowej,
w kostke na pol zamrozony, w upalny dzien
zawiniety szynka parmenska albo inna wloska jako przystawka.
bez procentow, , jesc jak arbuza az sie skonczy ;)
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|