Data: 2007-05-09 13:16:28
Temat: Re: mięso z kangura - jak przyrządzić?
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anna Sheridan" <o...@o...com.au> napisał w wiadomości
news:46407981$0$16183$afc38c87@news.optusnet.com.au.
..
> Czy wiesz jaka to czesc kangura? Bo jezeli to stek to po prostu z patelni,
> z cebulka. Stek kangurzy jest miekki i delikatny a po usmazeniu ma niemal
> konsystencje watrobki. Wiec uwazaj, zeby nie przesmazyc.
Dzięki serdeczne za odpowiedź. Nie jestem pewna, ale chyba na pudełku było
napisane, ze to stek (pudełko wyrzuciłam jakiś czas temu, bo nie zmieściło
mi się do zamrażarki :-)) Mięso właśnie się smaży na patelni z dodatkiem
cebuli. Ciekawa jestem jak takie "coś" smakuje. Przekonamy się...
Pozdrawiamy serdecznie
Barbara i Marysia (11.10.2006)
|