Data: 2004-04-07 19:32:39
Temat: Re: mięso z zupy
Od: m...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Anna Ladorucka ( a...@p...onet.pl ) napisał:
> > Ja robie paste na kanapki (z drobiu):
> > Mieso rozdrobnic widelcem, dodac cebulke pokrojona w kostke, ogorka
> > kiszonego lub korniszona, troche musztardy i majonez. Bardzo smaczne.
>
> Ciekawe, trzeba spróbować...
>
> A może jeszcze coś, co by się nadawało na drugie danie??? Plizzzz;)))
> Iwona
>
Witam!
Bardzo lubię łazanki /lub inne kluski np. muszelki/ z mięsem.
Mięso z zupy zmielić
dodać przysmażonej cebuli
sól, pieprz
całość jeszcze raz podsmażyć na patelni
jak będzie za suche , podlać odrobiną bulionu lub wywaru na zupę
mięso wymieszać z ugotowanym makaronem
podawać z barszczykiem.
pzdr.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|