Data: 2003-05-21 16:56:31
Temat: Re: młoda kapustka
Od: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:bagad7$arg$5@nemesis.news.tpi.pl...
> Pociac mloda kapustke na kawalki dosc drobne, w garnuszku
> roztopic maslo, wrzucic cebulke, potem kapuste. Przesmazyc
> 3-4 minuty, podlac woda, poddusic na gesto, mozna a nie
> trzeba dodac zasmazki.
Albo zaparzyc ja (poszatkowana), potem wrzucic na maslo, a na koniec dodac
koperku i szczypiorku, nadaja boskiego smaku, takiej mlodej kapuscie. Oprocz
tego zadnych innych dodatkow, zasmazki itp. (oczywiscie doprawic do smaku,
troche soli, pieprzu, kwasku, cukru)
Marta
|