Data: 2003-06-26 12:24:53
Temat: Re: mozarella
Od: "Agata N." <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Sabinka" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gcqjfv0suiuc5rgjvijrdgsvoemk3hhvs1@4ax.com...
> On Wed, 25 Jun 2003 17:08:47 +0200, "Agata N." <a...@p...onet.pl>
> wrote:
>
> >Podpuszczkę (fuj) można z powodzeniem zastąpić - np. kwaskiem cytrynowym.
>
> Oj, chyba nie. Bo w podpuszczce nie chodzi tylko o scinanie mleka
> chyba
Twaróg (znaczy się - biały ser) wychodzi jak trza - właśnie z kwaskiem.
Ścina się w mig. A wyczytałam to właśnie w jakichś wegetariańskich poradach
:-) Może z mozarellą jest insza inszość?
Pozdrawiam, Agata
|