Data: 2003-04-28 14:04:50
Temat: Re: murzynek-jakby trochę za mokry i zakalcowaty
Od: Agnieszka <d...@b...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Według mnie pieczesz najbardziej idealnego murzynka na świecie.
> Zakalcowaty murzynek to poezja, ambrozja itd :)
>
> W domu Mama zawsze piecze dwa - zakalca dla mnie i dla siostry oraz
> "normalnego" dla gości :)
>
Nie da sie ukryc, ze u nas w domu najszybciej zjedzonym ciastem byl wlasnie
klapniety murzynek mojej mamy, ktora sie biedna podlamala, bo nigdy jeszcze
jej takie cos nie wyszlo. Z bratem starczylo nam ok. 20 min na cala
tortownice. Pyyyszota.
A tak w odpowiedzi, to mysle, ze taki jest urok murzynka, on musi byc
troche wilgotny. Ja wole takie ciasta.
Pozdrowka cieple
drzewko
|