| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.tpinternet.pl!at lantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "anet" <a...@t...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: murzynek-jakby trochę za mokry i zakalcowaty Date: Mon, 28 Apr 2003 16:26:45 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 18 Message-ID: <b8jdna$f9n$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <b8j4fk$lg9$1@atlantis.news.tpi.pl> <s...@k...icsr.agh.edu.pl> NNTP-Posting-Host: tsk2.nat.tsk.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1051540010 15671 213.25.176.130 (28 Apr 2003 14:26:50 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 28 Apr 2003 14:26:50 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:154165 Ukryj nagłówki > Według mnie pieczesz najbardziej idealnego murzynka na świecie. | |
Zobacz także