Data: 2002-07-16 01:52:25
Temat: Re: na parze
Od: Art Plazewski. <Art[Gruby]@icbleu.org>
Pokaż wszystkie nagłówki
<n...@m...ch> wrote:
>> Witam !
>>
>> Ostatnio zasmakowalam w warzywach gotowanych na parze i "paruje" wszystko co
>> sie da :)
>>
>> Czy ktos z grupowiczow podpowie mi co jeszcze mozna na parze wymodzic?
>> iza
>
>
>Na parze mozesz gotowac nawet mieso:))) Bardzo dobre sa ryby:) No i jeszcze
>wiele innych rzeczy.
>Ja je czasem jadam u kogos, bo sama na razie garnka ani wkladki nie posiadam.
>Ale sie przymierzam do zakupu. Nawet juz sobie kupilam ksiazke kucharska na ten
>temat. Jak chcesz cos ciekawego wklepie:)
>pozdrawiam
>
>Kalina
>
>
>
>
>>
Poszukaj sobie takiego chinskiego ustrojstwa z bambusa , pietrowego
(2-3 pietra) co sie go na wok z ciecza (woda , rosolek dla aromatu
itp) stawia - caly obiad mozna "uparzyc" za jednym zamachem...
;-))))
Art(Gruby).
Abyssus abyssum invocat.
|