Data: 2003-05-16 12:15:17
Temat: Re: naczynie na pomidory
Od: Eva MN <e...@i...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Antoś wrote:
> Dzień dobry. Mam pytanie natury raczej technicznej, a nie stricte
> "wykonaniowej". W czym najlepiej podawać następujące potrawy, w czym
> najlepiej się prezentują, tudzież należałoby je podawać, by pozostać w
> zgodzie z kulinarnymi kanonami:
> 1. dżem z pomidorów,
> 2. tarta z pomidorami?
>
> Jest mi to potrzebne do zdjęcia (zdjęć), które ma się ukazać w prasie. Może
> widzieliście gdzieś zdjęcia z tego typu potrawami? Z góry dziękuję za
> wszelką pomoc, a teraz przystepuję do samodzielnych poszukiwań. Pozdrawiam,
> Ania.
>
>
Aniu,
a moze moglabys podac ten przepis na dzem z pomidorow
(czerwonych)? Kiedys jadlam i bardzo mi smakowal, ale nie
mam przepisu.
Bede wdzieczna!
Ewa
|