Data: 2008-03-30 13:26:11
Temat: Re: nie ma jak lazzania
Od: gREG <G...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mar 30, 12:57 pm, a...@o...pl wrote:
> Spróbujcie farszu do lazzani zrobionego ze szpinaku i orzeszków
> ziemnych mmm naprawdę warto Będzie to niezłą odmnianą dla zwykłego
> mięska mielonego w sosiuku pomidorowym. No a całość oczywiście
> świetnie dopełni sos beszamelowy i góra żóltego sera
no musze sprobowac dorzucic orzeszki. sam szpinak to podstawa do
lasagne :)
czekaja dzis na mnie resztki takiej kombinacji - szpinak, mielona
wolowina w pomidorach, sos prawie beszamelowy (mleko smietanka i
swiezo starty parmezan, potam warstwwa baklazanow (wstepnie
przysmazonych) i beszamel + parmezan na gore...
ech... :)
pozdr.
gREG
|