Data: 2000-09-08 09:24:13
Temat: Re: nie tylko pieprz i sol
Od: Monika Mężyńska <m...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los wrote:
> Odpowiedzialem na pytanie "co to asafoetida" zadane przez Eve, ktora
> miala przepis, a nie znala tej przyprawy. Wiec to z tego.
Hmm, rzecz w tym, ze jezeli ktoś całkowicie nie orientuje się w temacie,
to podanie definicji niewiele mu przybliża sprawę. Podobny pożytek
będzie z poinformowania niewidomego, że truskawka jest czerwona.
> A je sie z rybami, duszonymzmiesem, dodaje do sosow w kuchni indyjskiej.
> Maly kawalek mozna przyczepic od spodu pokrywki garnka, by nadac
> gotowanej potrawie aromat.
Oto wnosząca coś odpowiedź. Dzięki.
> Oczywiscie te informacje tez znalazlem w encyklopedii lub wyszukiwarce.
> Lecz coz z tego.
Szczerze? Niewiele.
|