Data: 2003-03-20 13:30:05
Temat: Re: ocet balsamiczny
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Gdy go chciałam uzyc okazalo się że na jego powierzchni utworzyła się taki
jakby kożuszek ale nie biały tylko w
> kolorze octu, czyli ciemnobordowym.
Traci grzybkiem
> Wstrżąsnełam i się zamieszało i udalo mi się wylać trochę do miseczki.
ocwt czy kolonie plesniowców ?:)
> Zaczęłam zatem szukac terminu ważności. Ocet jest oryginalny włoski ale
> niestety daty ważności na butelce nie dojrzałam.
Oryginalny di Modena, czy po prostu ocet balsamiczny ?
>Proszę poradźcie czy moge go jeszcze używać i ile taki ocet może być dobry
do użytku.
Mimo wszystko nie ryzykowałbym
>Ma dośc kwaśny smak.
Jak to ocet :)
--
ostry
|