Data: 2004-11-05 09:47:28
Temat: Re: ocet zamiast wina
Od: "Alicja" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Artigiana" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:cmdumc$q6v$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >
> > Witam,
> > Przypuszczam, że nie trzymałaś stałej temperatury wino które dopiero sie
> > "robi" powinno miec stałą temperaturę ok 20 st C. Nie zniechęcaj sie i
> > spróbuj zrobić jeszcze raz .Jak sie pojawią pierwsze przymrozki
pozbieraj
> > dziką róże z niej wychodzi wino idealne.
> >
> > Pozdrawiam
>
> Witam.
> winko caly czas stalo w kuchni. takie wahania też mają wpływ?
>
> Wino nie lubi przeciągów być moze otwierałaś okno w kuchni i to już mogło
mieć wpływ. Teraz kiedy sie zaczął sezon grzewczy najlepiej postawić wino
blisko kaloryfera i pamietac o stałej temperaturze.
Pozdrawiam
|