Data: 2004-02-27 15:18:02
Temat: Re: odnośnie pizzy
Od: "Betty" <n...@n...op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hanna Burdon" <h...@n...com> napisał w wiadomości
news:c1m15u$igc$1@news.onet.pl...
> > Witam. Jutro będe pierwszy raz robił pizze i mam dość banalne pytanie
> :) -
> > czy składniki takie jak pieczarki czy cebula należy zesmażyć zanim
> pójdą do
> > piekarnika ??
>
> Żeby nie było tak jednogłośnie: ja nic nie podsmażam. Z niczego mi woda
> nie wypływa i nic się gorzkie nie robi... :-)
>
czyli jesz surowe pieczarki... Nie powiesz mi że pieczarki pod serem na
pizzy w ciagu 15 minut będą upieczone, a że woda nie wypływa to dowód że
one: 1. są surowe, lub 2. wysychają pod wpływem pieczenia. Chyba że pieczesz
dłużej w niższej temperaturze, ja w piekarniku mam program Pizza, rozgrzewa
się piekarnik do 260 st, potem wkładam pizze, i temp. spada do 240 i po 15
min wyjmuję.
Pozdr.
|