Data: 2004-02-27 15:20:35
Temat: Re: odnośnie pizzy
Od: tapta <t...@W...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Betty napisał:
>>Żeby nie było tak jednogłośnie: ja nic nie podsmażam. Z niczego mi woda
>>nie wypływa i nic się gorzkie nie robi... :-)
>>
>
>
> czyli jesz surowe pieczarki... Nie powiesz mi że pieczarki pod serem na
> pizzy w ciagu 15 minut będą upieczone, a że woda nie wypływa to dowód że
> one: 1. są surowe, lub 2. wysychają pod wpływem pieczenia. Chyba że pieczesz
> dłużej w niższej temperaturze, ja w piekarniku mam program Pizza, rozgrzewa
> się piekarnik do 260 st, potem wkładam pizze, i temp. spada do 240 i po 15
> min wyjmuję.
>
Kurczę, no. Ja tez nie podsmażam, piekę 15 min, kładąc pieczarki i inne
sładniki NA serze. Są drobno pocięte i doprawdy nie ciekną, nie
wysychają i nie są surowe. Nie wiem jak to się dzieje, ale tak jest.
--
pzdr
tapta
GG:4082847
"Iucunda familia librorum"
|