| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Julita i Tomek" <j...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ogórki do mizerii - parzyć, czy nie parzyć? Date: Mon, 20 Sep 2004 21:50:54 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 13 Message-ID: <cincc9$cab$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cin0n7$n9n$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: bcj113.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1095709899 12619 83.27.225.113 (20 Sep 2004 19:51:39 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Sep 2004 19:51:39 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:215882 Ukryj nagłówki Zdecydowanie nie parzyć ,można posolić zachodzący proces nazywa się wtedy | |
Zobacz także