Data: 2004-04-29 20:46:26
Temat: Re: [opis]Udziec z indyka, czyli rady Dobrych Cioci...
Od: Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "likaon" <l...@w...pl> napisał w wiadomości
news:c6qqme$qo8$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Ja tam wolę prostotę. (nie mylić z prostactwem ;-) )
> Co oznacza prostota w kuchni - wyrafinowane smaki, czy nudę kulinarną?
Na pewno nie nudę... nudne jest jedzenie cały czasy wszystkiego o tym samym
smaku... - przykład skrajny dodawanie przyprawy do zup do każdej potrawy.
Mówiąc o prostocie mam raczej na myśli naturalny smak produktów.
Spróbuj kiedyś zrobić bitki schabowe doprawione wyłącznie solą, pieprzem i
cebulą, a może zrozumiesz, o co mi chodzi.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|