Data: 2004-02-29 07:36:54
Temat: Re: panele podłogowe
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 29 Feb 2004 02:26:54 +0100, "waldek" <x...@o...pl>
wrote:
>> >> jakie panele pod?ogowe do kuchni?
>> > ====
>> > Ceramiczne (kafle).
>>
>> Raczej odradzam ceramiczne. Wszystko kruche, co na nie upadnie jest
>> stracone. Kiedy chce si? w do kuchni wej?? na bosaka, np. noc? do
>> lodówki, to zimno w stopy.
>====
>Za to s? trwa?e, po 20 latach wygl?daj? tak samo jak nowe. Natomiast panele
>od wilgoci wypacz? si? i odejd? po czasie, a korek si? wytrze i zohydnieje.
>No i to jest kuchnia, czyli czasem si? co? wyleje - jaki? wrz?tek lub gor?cy
>t?uszcz (równie? pryskaj?cy przy sma?eniu). Trzeba równie? ?ciera? od czasu
>do czsu na mokro. Dlatego preferuj? w kuchni utrzymanie czysto?ci i higieny,
>czyli ceramik?, kosztem kichania z powodu zimnych pi?t. Mam bambosze.
>
>waldek
>====
>
ja bym po 20 latach z ta sama podloga (o ile nie jest to
drewniana podloga) chyba zwariowala. Ja lubie zmainy
:)
trys
K.T. - starannie opakowana
|