Data: 2001-02-28 13:01:51
Temat: Re: panierka
Od: "An" <n...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "przemek cybulski" <y...@p...com> napisał w wiadomości
news:97gs35$joc$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:97gfbi$7le$1@news.onet.pl...
> >
> > Użytkownik "Marta" <m...@b...com.pl-no_spam> napisał...
> > >
> > > Użytkownik Mateusz m...@p...com.pl napisał...
> > > > Przede wszystki panierka do czego? Bo to wazne ... na miecho inaczej
> na
> > > > rybkie inaczej ...
> > >
> > > Czy mozesz, prosze, rozwinac mysl :))) Bo ja pojecia nie mam, a bardzo
> bym
> > > chciala wiedziec jak na miecho a jak na rybkie :)
> >
> > Hmm... Można jeszcze na leniucha - moczyć w mleku i w gotowej panierce z
> > torebki... Raz tak próbowałam, ale rodzina się krzywiła okrutnie...
> > --
> > Joanna
> > http://jduszczynska.republika.pl
> >
> > Mnie osobiście smakują dotowe panierki kamisa do kurczaka i do kotletów.
> ale sama mozesz zrobić panierkę standart: mąka, bułka tarta, jajko, albo
> dodać pokruszone migdsły, czy sezam
> mozna zamiast bułki tartej uzyc lekko pokruszonych płatkow kukurydzianych
>
>a jezeli panierujecie ser zołty jajko nie bedzie wam potrzebne
|