Data: 2011-12-02 11:03:36
Temat: Re: papryczka pepperoni
Od: "Florian" <f...@w...o2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "domin" <d...@w...pl> napisał >> Znam jeden świetny przepis.
Bierzesz owe papryczki i odcinasz końcówki,
>> po czym zalewasz wodą. Tak zamarynowane muszą przeleżeć przynajmniej 24
>> godziny zawinięte w koc i przykryte dwoma poduszkami. Po tym czasie
>> odlewasz połowę wywaru i stawiasz na gaz na 7,5 minuty, dorzucasz ryż -
>> dokładnie 2 ziarna na jedną papryczkę + dwie łyżeczki cukru. Po
>> zestawieniu z ognia czekasz aż odparuje i wuala.
>> A i byłbym zaponiał, możesz dorzucić ćwierć grzybka mun, ale nie więcej
>> co by danie nie było zbyt syte.
>
> padam na twarz ze smiechu, NELEJCIE MU
>
> ps. zal
>
> --
W dupie mam czy cię coś śmieszy czy nie i jeśli coś tu jest załosnego to
twój post. Czego się spodziewasz...na głupie pytanie głupia odpowiedź, być
może dzieki niej twoj następny wątek nie będzie dotyczył Ziół Małgorzatki i
pytania o to, jaki obiad dwudaniowy można z nich zrobić.
|