Data: 2005-07-07 11:10:37
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Irro wrote:
>Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> napisał w wiadomości
>news:42CCF748.2050403@gazeta.pl...
>
>
>
>>Tylko skad Ty wezmiesz otluszczona gesia watrobe ????
>>
>>
>no właśnie, to było zasadnicze pytanie moje na początku... a z normalnej
>takie cudo nie wyjdzie????
>lub innymi słowy - jak zrobić pasztet nawet i z drobiowych ale o takich jak
>pisałem właściwościach.. ?
>
>
Niestety, to musza byc wlasnie takie... To jest francuska delicja
narodowa ;)
Kot
--
Dodawaj ZA DARMO ogłoszenia do Aaaby.pl i Gazety Stołecznej: Dla dziecka, Fotografia,
Hobby, Książki, Odzież, RTV i AGD, Meble, Telefony
http://www.aaaby.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|