Data: 2007-04-20 13:23:17
Temat: Re: patelnia Berghoff
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "syla" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:f09ljf$an2$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie,
> właśnie od wczoraj jestem szczęścliwą posiadaczką garnków Berghoff (model
> Cosmo). Zobaczymy czy to faktycznie będzie szczęście ;)
> Jednak czytałam wiele opini, że patelnie tej firmy są niespecjalne, tzn,
> że
> nie można na nich usmażyć np schabowego, że nadają się bardziej do
> duszenie
> niż do smażenia. Czy tak naprawdę jest, do czego w takim bądź razie jej
> używacie, co wychodzi wam na tych patelniach najlepiej?
Duszenie faktycznie jest lepsze niż smażenie. O ile nie obsmażasz przed
duszeniem...
Osobiście głównie używam tej patelni do smażenia konfitur, dżemów itd.
DJD
|