Data: 2006-01-29 19:01:09
Temat: Re: patelnia do smażenia bez tłuszczu
Od: "spring_" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:2517625631$20060129131613@ewcia.kloups...
>
>
> Patelnie teflonowe.
>
> Problem w tym ze nie wszystkie produkty mozna usmazyc bez tluszczu. I
> to nie zalezy od patelni.
>
> Dobrze sie zmaza bez tluszczu produkty ktore juz same w sobie troche
> tluszczu zawieraja. Natomiast te ktore "wlasnego tluszczu" nie
> posiadaja nalezy przed smazeniem lekko posmarowac np. olejem. I smazyc
> na dobrze rozgrzanej patelni, teflonowej (i nie porysowanej, bo
> inaczej klapa).
>
Dzięki:) Moje są porysowane. Może w tym problem? No i trochę jednak muszę
nawyki pozmieniać. Zawsze się u nas smażyło "obficie" :(
Pozdraiwam Spring_
--
moje aukcje:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=181
906
|