« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy. onet.pl From: "sławek" <s...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: peklowanie Date: 17 Jun 2004 12:41:27 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 7 Message-ID: <0...@n...onet.pl> References: <carru4$1k3$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1087468887 19937 213.180.130.18 (17 Jun 2004 10:41:27 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 17 Jun 2004 10:41:27 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 213.76.209.182, 192.168.243.49 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Crazy Browser 1.0.5) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:205011 Ukryj nagłówki według ciebie przykłoadowo 1 kg miesa np karkówki lu kurczaka zaleje 2lwody i |
Zobacz także