Data: 2007-05-07 22:34:17
Temat: Re: pieczarki i bakłażan
Od: "czeremcha " <c...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
fuksa <f...@w...pl> napisał(a):
> było tu kiedyś:
>
> pieczarki surowe w plastry w zalewę z oliwy z czosnkiem, zielona
pietruszką
> i cytryną (sól, pieprz zapewne też były:)- zrobiłam wtedy na bieżąco i
było
> pyszne.
> kojarzy mi się, ze ktoś podał, ze podobnie można zrobić bakłażana i dalej
> nie pamiętam:|
Było chyba tak, że bakłażana trzeba pokroić w cienkie plastry, posolić, po
chwili odsączyć i zgrillować albo usmażyć na patelni bez tłuszczu. I dalej,
jak z pieczarkami.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|