Data: 2004-12-17 06:45:11
Temat: Re: pieczeń wołowa - jak ja przyrządzić aby mile zaskoczyć gościa ?
Od: "batory" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:5788976751$20041216215516@ewcia.kloups...
>
> Le jeudi 16 décembre 2004 ŕ 21:36:24, vous écriviez :
>
> >> A te słupki słoninki do szpikowania to bym
> >> obtoczyła w soli i pieprzu coby mięsko było bardziej smaczyste.
> >> Pozdrówka - Agnieszka
>
>
> > oo słupki ze słoniny do wolowego? nie robiłąm tak nigdy, czyli mam
pociąć
> > słoninkę a potem nakłuć i wbić? i tak upiec?
>
> Tylko bez soli... "wolowinka" wcale sie nie robi "smaczysta" od soli.
> (To takie dzikie prawo buszu)
>
>
A ja tam zawsze solę tę słoninkę. Nie soli się polędwicy przed smażeniem. Co
do innej wołowiny to normalnie. Ja tak uważam.
Pozdrówka - Agnieszka
|