| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lub lin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pieczone: karkowka i boczek Date: Thu, 06 Nov 2003 09:40:29 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 2 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <bo85dt$e5i$1@news.onet.pl> <3...@a...wbc.lublin.pl> <bo8fci$4ro$1@serwer.infinity.net.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1068107687 24846 212.182.104.10 (6 Nov 2003 08:34:47 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 6 Nov 2003 08:34:47 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:178860 Ukryj nagłówki w sklepach spozywczych - podkresla smak i kolor miesa | |
Zobacz także