Data: 2004-02-27 22:37:30
Temat: Re: pieczone kartofelki
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
Pokaż wszystkie nagłówki
Monika Zarczuk napisal(a):
>Wybaczcie jesli pytam lo to poraz drugi, ale mam wrazenie, ze moja wiadomosc
>nie dotarla do was, bo inaczeju na pewno odpowiedzielibyscie na moje
>watpliwosci. Otoz powiem szybko, co by nie zawracac nikomu zbytnio glowy.
>Kupilam dwa dni temu prodiz, no i chcialam upiec sobie kartofle, takie z
>przyprawami. No i upieklam, ale nie mialy takiej chrupiacej skurki. Byly
>miekkie, ale tak, jakby gotowane. No i nie wiem czy wyjelam za szybko, czy
>tez kartofle musza sie piec odkryte, zeby uzyskaly taka skorke. Powiedzcie
>mi prosze, czy w prodizu da sie je zrobic?
Duzo zalezy od jakosci / gatunku ziemniakow i od pory roku. Pod koniec
zimy ziemniaki robia sie 'głąbowate'.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|