Data: 2003-02-25 11:31:59
Temat: Re: pieczone prosię, itp.....
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"USER" <t...@i...pl> a écrit dans le message de news:
b3f5uv$e4c$...@n...onet.pl...
> Hej,
> Mam pytania dotyczące pieczonego prosiecia i innych zwierząt w takiej
> postaci.
> 1. Chodzi mi o to jak przygotowac mieso i jaki optymalnie powinien byc
aby
> smazyc go nad ogniskiem?
> 2. Jak dlugo trzymac w przyprawach?
> 3. Czy wpierw nalezy upiec calosc w piekarkim piecu?
>
> Nie zaslaniajcie sie, prosze, archiwum bo juz zdazylem poczytac nie tylko
> tam i chcialbym poczytac Wasze opinie i spostrzezenia
> Pozdrawiam
> Piotr
>
To jest pytanie do Aleksandra :-))
Ewcia
--
Niesz !
|