Data: 2005-04-06 13:10:08
Temat: Re: pieprz cytrynowy polecam
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
cherokee <c...@n...o2.pl> wrote:
> Do schabowych bardzo dobry, nawet soli nie trzeba, a kotlety są soczyste.
Znaczy - bez tego pieprzu nie są soczyste?
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|