Data: 2004-09-02 16:01:51
Temat: Re: pierogi?
Od: "Aretkka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> >
> Zrobilam sos z oleju z orzechow wloskich i oleju z truflami (tego dodalam
> troszke, bo jest bardzo intensywny i drogi, dlatego "przedluzylam" go tym
> drugim, bo ten znow jest dosc neutralny w smaku) - akurat takie mialan,
> normalnie biore olej z oliwek, octu winnego z cytryna, relishu ogorkowego,
> zol (mieszanka mrozonych) pieprzu i soli. Normalnie dodaje tez musztarde
> "groboziarnista" ale akurat o tej zapomnialam.
>
> Pozdrawiam
>
> Monika
>
> Ps. Razem z marchewka utarlam tez kawalek dloni, moze to tez mialo wplyw na
> smak ;-)
No wiesz, mnie wciskają , że do każdej potrawy trzeba wkładać trochę serca, a
Ty co , Ty wkładasz dłoń ? ;-))
Dziękuję za odp. Z truflami to mnie załatwiłaś;-( Pozdrawiam Areta
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|