Data: 2004-02-15 22:51:06
Temat: Re: pierś z kurczaka i kiszona kapusta
Od: "Agata Solon" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lilly was here" <o...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:c0gjgo$agl$1@flis.man.torun.pl...
> A tak na marginesie to nie wiem skąd taka moda się zrobiła na byle jakie
> przecież pod względem jakości i smaku mięso z indyka ?
>
>
> --
> Lilly was here
>
Wrocilam z urlopu wiec z poslizgiem sie ustosunkowuje:
Czy mieso z indyka byle jakie? Widocznie nie miales okazji jesc porzadnie
przyrzadzonego. Gdybym Cie zaprosila na swoja popisowa potrawe: soczysta
piers indycza z farszem bakaliowym, do tego wlasnej produkcji zurawina z
gruszkami, moze zmienilbys zdanie. Moda jak moda, ja na przyklad majac na
wykarmieniu wlasnobiustowym malucha uczulonego na bialko krowie (wolowina i
cielecina won) oraz kurze, chcac jesc mieso musialam czyms wieprzowine
przeplatac. Po prostu sila wyzsza.
Pozdrowienia, Agata Solon, naturalna
|