| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.silweb.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Ela" <e...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pietruszka Date: Mon, 15 Oct 2001 12:17:23 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 12 Sender: e...@p...onet.pl@217.96.53.206 Message-ID: <9qedfk$i7v$1@news.onet.pl> References: <9qbghu$jtt$1@news.tpi.pl> <3bc96a92$1@news.vogel.pl> <3...@s...pl> NNTP-Posting-Host: 217.96.53.206 X-Trace: news.onet.pl 1003141428 18687 217.96.53.206 (15 Oct 2001 10:23:48 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 15 Oct 2001 10:23:48 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:74917 Ukryj nagłówki > a po co blanszowac przed mrozeniem? to ma jakies znaczenie? | |
Zobacz także