Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pikantne skrzydelka Re: pikantne skrzydelka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pikantne skrzydelka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net
.pl!news-fra1.dfn.de!news-stu1.dfn.de!news.germany.com!postnews.google.com!i42g
2000cwa.googlegroups.com!not-for-mail
From: "aga-ch" <j...@c...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pikantne skrzydelka
Date: 9 Aug 2006 00:56:33 -0700
Organization: http://groups.google.com
Lines: 27
Message-ID: <1...@i...googlegroups.com>
References: <eb9uil$j1u$1@atlantis.news.tpi.pl>
<1...@p...googlegroups.com>
<ebc2ts$rcm$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 84.10.43.254
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1155110198 22556 127.0.0.1 (9 Aug 2006 07:56:38 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Aug 2006 07:56:38 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <ebc2ts$rcm$1@nemesis.news.tpi.pl>
User-Agent: G2/0.2
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT
5.1),gzip(gfe),gzip(gfe)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: i42g2000cwa.googlegroups.com; posting-host=84.10.43.254;
posting-account=2ys6lQ0AAADpCGZwCMsU7Y3YiBTu3NvY
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:275126
Ukryj nagłówki


emati napisał(a):
> Użytkownik "aga-ch" <j...@c...pl> napisał w wiadomoœci
>
> >Sposob obrobki, to panierka z platkow kukurydzianych, dostepnych u nas
> >na rynku
> >i smazenie ich w glebokim tluszczu, jak frytki.
>
> oj mylisz sie bardzo....
> sekret panierki KFC jest taki ze do maki dodaje sie jajka w proszku w
> odpowiednich proporcjach - żadnych płatków kukurydzianych, a co do
> przypraw to masz racje - dostaja takie opakowania 15kg gotowej
> mieszanki...
> swoja droga to strasznie blewne jedzenie..

> emati - co golonke ukochal

Napisalam wg autopsji tego co jest kolo mnie w KFC.
Sa rozne rodzaje i masz racje, ze podstawa jest gotowa mieszanka i
tylko oni wiedza jakim badziewiem czestuja.
Jajka w proszku w gastronomi, czy piekarnictwie to czesto sztuczny
twor, gdzie
jajko zastepuje sie preparatami sojowymi.
W ten sposob ogranicza sie ryzyko zarazenia salmonella i ekonomizuje
proces
produkcji. Bialko sojowe jest zblizone parametrami do jajka kurzego.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.08 kedarby
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6