Data: 2003-03-03 04:00:00
Temat: Re: pilne- bażant
Od: "Irek" <j...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl> napisał w wiadomości
news:b3tt5g$ffs$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Aha, taki ptak powinien skruszec .. tak z 4-6 dni powisiec w chlodnym
> miejscu
>
Z pewna taka niesmialosca .................... po co ta slonina
??????????????? W bazancie ktory jest wielkosci piesci doroslogo czlowieka
jest tyle wlasnego tluszczu iz w trakcie pieczenia istnieje potrzeba
ciaglego wybierania go poniewaz zaczyna sie gotowac w tluszczu a nie piec.
Sprawdzony i wielokrotnie robiony na drugie sniadanie :-)) Pokroic w
kawalki natrzec sola, posypac pieprzem wlozyc do prodiza, odrobine !! wody
marczewka, cebula albo por. I pamietac o wybieraniu tluszczu w trakcie
pieczenia.
pozdrawiam
Irek
|