Data: 2003-03-03 05:41:44
Temat: Re: pilne- bażant
Od: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Irek" <j...@w...pl> napisał w wiadomości
news:b3ukp7$9i$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Z pewna taka niesmialosca .................... po co ta slonina
> ??????????????? W bazancie ktory jest wielkosci piesci doroslogo czlowieka
> jest tyle wlasnego tluszczu iz w trakcie pieczenia istnieje potrzeba
> ciaglego wybierania go poniewaz zaczyna sie gotowac w tluszczu a nie piec.
> Sprawdzony i wielokrotnie robiony na drugie sniadanie :-)) Pokroic w
> kawalki natrzec sola, posypac pieprzem wlozyc do prodiza, odrobine !! wody
> marczewka, cebula albo por. I pamietac o wybieraniu tluszczu w trakcie
> pieczenia.
Moge doklandie tak samo paisac - sprawdzony i robiony. A co do wielkosci, to
pewnie jadles pania bazancice, ktore sa troche mniejsze ;> albo przepiorke
:)bo pan jakby troszku
wieksszy jest :)
a tlustosc.. nie wiem bazant nie jest tlusty ...
Marta
Marta
|