Data: 2005-09-29 09:42:54
Temat: Re: pizza
Od: Habeck Colibretto <h...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 28.09.2005, o godzinie 22.09.23, na pl.rec.kuchnia, Alek napisał(a):
>>> Tak na oko to bym jej dał 50gr.
>> No to albo niedoszacowales, albo mowimy o innych kostkach
>> sprawdzilam w lodowce - 100g jak byk :)
> Widziałem też mniejsze, chyba 40g.
Sprawdzę przy okazji. Może to i te duże były. Głowy nie dam, bo z reguły
używam w proszku. Na oko to koło 20-30gr wrzucam. Może przy tych większych
rozwalałem 1/3 kostki. Ale to naprawdę ilość o jaką nie warto się bić. I
tak czy tak ciasto wyjdzie doskonale.
--
Pozdrawiam,
*Habeck*
/Każda rzecz ma dwie strony. Fanatycy widzą tylko jedną/
- Schutzbach
|