Data: 2001-10-19 11:46:44
Temat: Re: placuszki warzywne
Od: "Tomek" <t...@i...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
NIE GOTUJ, NIE MIEL, SCIERAJ JAK NA PL>ZIEM.!!!!
smaz na złoty kolor, podawaj z maslanką lub kefirem, albo czerwonym winkiem,
chłoną dużo oleju przy smażeniu.
SMACZNEGO
"anka" <b...@w...pl> wrote in message news:9qp3qp$a9t$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik Tomek <t...@i...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:9qp3bt$m4b$...@n...tpi.pl...
> > juz, juz, bede bardziej precyzyjny.
> >
> > tak, wszystko razem zetrzec na surowo, recznie lub maszynowo,
> > i czym dusza pragnie do smaku przyprawic, upiec odsączyć - pysznością
się
> > pławić
> > Proszę b.
> > Tomek
>
> a widzisz! Troche sie zdziwilam, bo wlasnie takich placuszkow szukalam
> (znajoma kiedys mnie uraczyla), ale od kogos slyszalam, ze mieli sie
> ugotowane warzywka, stad moje zdzwiwienie. Myslalam, ze pominales proces
> gotowania.
> Z tego, co piszesz, wynika, ze scierasz - jak ziemniaki - na
> najdrobniejszych oczkach. A ja mam w glowie wizje grubo zmielonych....
>
> kurcze, jest troche do poimprowizowania. Jeszcze nie robilam, ale zrobie!
> pozdrawiam
> anka
>
>
|