Data: 2002-01-16 06:32:51
Temat: Re: placuszki z puree
Od: "REANATA" <r...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mozna jeszcze dodac ze dwa jaja, troche mleka, pokrojona drobno szynke, duzo
pieprzu i to sie podobno nazywa wtedy "pikantny placek prowansalski" -
pyszne, zwlaszcza z sosem pieczarkowym.
Renata
Ale mi narobilyscie smaku, chyba dzisiaj zrobie
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:26494uoukv6b6m80ia34mmpscr84fdui0u@4ax.com...
>
> >> Zapiekane to po prstu puree do anczynia zaroodpornego i polane smietana
> >wymieszana z jajkiem zeby sie skorka zlocista zrobila. B dobre,
polecam:-)
> >Kaska
> >>
> >
> albo puree (dowolne - sztuczne czy prawdziwe, z palcami) , dodac
> duzo zoltego sera i cebulki posiekanej. wymieszac bardzo dobrze,
> posypac jeszcze serem, zapiec az zlote
>
> Krysia
>
> K.T. - starannie opakowana
>
____________________________________________________
________________________
__
> Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.binaries.net
|