Data: 2003-10-13 16:56:45
Temat: Re: plyta gazowa, piekarnik elektryczny
Od: " : Lukas :" <l...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
: Lukas : <l...@N...gazeta.pl> napisał:
> planuję [...] piekarnik elektryczny.
> Na co zwracać uwagę przy wyborze [...]
Agata Solon <a...@p...onet.pl> napisał(a):
> Ja proponuje Ci zwrocic baczna uwage na wymiary wnetrza, zwlaszcza
> szerokosc.
Dobra uwaga, nie pomyslalem o tym.
> Warto miec termoobieg i wbudowany timer.
> Jezeli masz kupe forsy do wydania to kup Miele,
Nie mam kupy forsy ;-)
Bardzo proszę jeszcze o jakieś uwagi - miejcie baczenie,
że piszecie do niemal zupełnego "lajkonika" w tych
sprawach. Czy możecie mi skrótowo napisać do czego
np. służy termoobieg, kiedy używa się grzania od góry,
a kiedy od dołu itd? Po prostu które funkcje kiedy się
wykorzystuje, które kiedy są pomocne?
Do tej pory używałem starego piekarnika gazowego
- zapalało się gaz, czekało aż się nagrzeje, potem
się piekło - i tyle. A jaka funkcja w nowoczesnych
piekarnikach odpowiada za "po prostu pieczenie"?
I po co są inne? ;-)
: Lukas :
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|