Data: 2005-10-18 17:37:21
Temat: Re: po co wpierw rozgrzewa się olej?
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
turecky <t...@g...skasuj-to.pl> wrote:
> Czyli dwa kawałki mięsa pieczone obok siebie w piekarniku: jeden obsmażony,
> drugi nie - nie powinny różnić się po upieczeniu soczystością ? A nawet
> kawałek obsmażony powinien byc bardziej suchy bo część wody wyparowała już
> podczas obsmażania!
> Dobrze wnioskuję ?
Dokładnie tak. Weź dwa jednakowe kawałki mięsa, jeden z nich obsmaż, a
następnie oba upiecz obok siebie. Teraz oba zważ. Jak myślisz - który z nich
będzie lżejszy?
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|