Data: 2007-12-08 10:49:10
Temat: Re: podkładka pod rozbijanie mięsa ?
Od: "IP" <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Piotrek" <h...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:fjch2g$6b1$1@news.interia.pl...
> Witam
> zawsze rodzice używali drewnianych desekale w dzisiejszych czasach -
> bakterie, salmonella itp. podobno w drewnianych dekskach mnożą się
> straszliwie.
> No ale czego użyć w zamian ? Oglądałem w sklepie ale nic nie wygląda
> zbytnio solidnie.
> Ze schabowych nie zrezygnuję ! ;)
>
> Piotrek
Schabowy rozbijam w woreczku foliowym, albo pomiedzy folia, nie pryska a
deseczka obojetnie jaka tez latwa do umycia, bo mieso nie lezalo
bezposrednio na niej.
Ilona
|