Data: 2007-12-08 13:59:12
Temat: Re: podkładka pod rozbijanie mięsa ?
Od: "Tab Master" <t...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Piotrek" <h...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:fjch2g$6b1$1@news.interia.pl...
> Witam
> zawsze rodzice używali drewnianych desekale w dzisiejszych czasach -
> bakterie, salmonella itp. podobno w drewnianych dekskach mnożą się
> straszliwie.
> No ale czego użyć w zamian ? Oglądałem w sklepie ale nic nie wygląda
> zbytnio solidnie.
> Ze schabowych nie zrezygnuję ! ;)
>
> Piotrek
w przeciwienstwie do plastiku, deska drewniana ma wlasnosci antybakteryjne,
ktore utrzymuje przez kilka lat, noz tez sie mniej tepi,
uwierz rodzicom, bo wiedza co lepsze.
|