Data: 2010-09-23 10:32:15
Temat: Re: podziękowanie
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 23 Sep 2010 10:19:48 +0200, andro napisał(a):
> Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
> news:4c9a59cc$0$22812$65785112@news.neostrada.pl...
>>W dniu 2010-09-22 15:35, andro pisze:
>>> Pytałem o przepis na królika, dziękuję osobom: vcore,Piotrek_P i( z
>>> zaskoczeniem) Panslaviście. Nie dziękuje Ikselce i wyjaśniam ,że znam
>>> parę
>>> dobrych przepisów na królika ale w przeciwieństwie do Niej nie jestem
>>> omnibusem
>>
>> Ponieważ sama się tym nieszczęsnym królikiem zainteresowałam, zajrzałam do
>> "Kuchni polskiej" i widzę, że tam radzą przed pieczeniem oraz przed
>> duszeniem w śmietanie królika zamarynować, a nawet przed pieczeniem w
>> wersji "na dziko" zamarynować, a następnie naszpikować słoniną.
>> Jeśli byłbyś zainteresowany szczegółowym przepisem, mogę podać.
>>
>> Ewa
> ;;;;;;;;;;;;;;;;;
> Jestem zainteresowany i wielkie dzięki.
No toż napisałam, że królika trzeba zabajcować.
|