| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-fo r-mail From: "skie" <s...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pojawiam sie i znikam + kwas chlebowy Date: Mon, 28 Oct 2002 23:11:45 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <apkcme$5l2$1@news.tpi.pl> References: <apjjts$dji$1@news.tpi.pl> <apjl6m$lic$1@news.tpi.pl> Reply-To: "skie" <s...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pa210.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1035843087 5794 213.76.60.210 (28 Oct 2002 22:11:27 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 28 Oct 2002 22:11:27 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:132144 Ukryj nagłówki A jak dlugo sie taki kwasik trzyma, zeby byl dobry? Wszystko naraz wrzucic? | |
Zobacz także