Data: 2007-07-15 17:06:34
Temat: Re: prawdziwki i kurki - co na poczatek?
Od: "Lucek" <b...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Yarael Poof" <m...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:f7b1nh$3123$1@opal.icpnet.pl...
> Witam.
> Mam okolo 45 dkg kurei ciut wiecej prawdziwków. Nie robiłem nigdy potraw z
> grzybów (pomijając zupę grzybową na Wigilię).
> Czy ktoś może mi zaproponować przepis na coś fajnego z tych grzybów?
> Szczególnie chodzi mi o kurki - prawdziwki prawdopodobnie skonczą w
> postaci sosu ew. zupy, ale z kurek chciałbym zrobić coś fajnego.
> Przy okazji chciałby potwierdzić lub obalić mit - czy prawdą jest, że
> kurki niezależnie od smażenia, gotowania itd. zawsze są twarde?
>
> Maciej
najlepsza jest jajecznica na kurkach
|