Data: 2007-03-12 17:33:44
Temat: Re: proszę o informację, jakie rodzaje mięsa wołowego nadają się na
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 12 mars 2007 ŕ 18:20:33, dans <et42c0$lj9$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> Użytkownik "Juf" <j...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:et41vp$t00
>>
>> A możesz podpowiedzieć, do czego ligawa się _szczególnie_ nadaje?Jakiś
>> czas
>> mnie
>> kusi, ale pomysłów i czasu brakowało :-).
>>
> do niczego
> to nagłaśniane ostatnio mięso
> trochę tańsze od polędwicy i jescze trusniej okreslić, co się na tym zarobi
> "cygańska pieczeń" - ta nazwa jest jak najbardziej adekwatna
Moim zdaniem nadaje sie na mielone :)
ps. co nie znaczy ze nie moze z tego wyjsc carppacio albo nawet tatar.
Ewcia
--
Niesz
|