Data: 2003-11-27 09:29:30
Temat: Re: próżniowe opakowki-gdzie w Gdańsku
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bq4ek9$spv$1@inews.gazeta.pl...
> > ...
> > Kupilam sobie pojemnik do przechowywania
> > wedlin Tupperware no i jest troche lepiej, ale jestem daleka od
zachwytu.
> > ...
> =====
> Czyli, jeśli dobrze zrozumiałem, potwierdzasz, jako użytkownik, opinię, że
z
> reklamy można nieźle żyć?
> =====
To chyba nie jest nowe odkrycie ;).
Nie wykluczam, ze inne produkty Tupperware moga byc swietne i niezastapione
w kuchni, ale ja mam tylko ten pojemnik (opinia wyzej) oraz kubek dla
dziecka (rowniez nie jestem zachwycona). Napewno nie warte swojej ceny. >
> > ...
> > Poki co od czasu do czasu pieke karkowke, doskonala na chleb,
> > ktora po 3 dniach nie jest ani troche gorsza, niz swiezo po upieczeniu,
> mimo
> > braku konserwantow...
> =====
> Ja tylko takie mięsa jadam i w tym się w pełni z Tobą solidaryzuję. Z
> drugiej strony surowe mięsa też są pompowane, tyle, że w trakcie pieczenia
> cała woda z nich wypływa i to co zostaje z grubsza przypomina oryginał.
> Takie czasy...
>
Takie czasy - i lepiej nie bedzie, przynajmniej pod wzgledem konserwantow
pompowanych w mieso. Oby tylko gorzej nie bylo, gdy postep techniczny
umozliwi konstrukcje lepszych nastrzykiwarek, ktore zawartosc miesa w miesie
zmniejsza do 20%... A przyprawy dodawane do miesa, lacznie z czosnkiem, beda
syntetyzowane chemicznie...
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
|