| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Małgorzata Leszczyńska" <g...@W...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: przecier pomidorowy - jakim urządzeniem ? Date: Wed, 7 Sep 2005 10:55:33 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <dfmgv5$g48$1@inews.gazeta.pl> References: <dfk518$4cp$1@inews.gazeta.pl> <dfkc8t$6gj$1@nemesis.news.tpi.pl> <dfkoej$bu8$1@inews.gazeta.pl> <dfkvah$imn$1@news.lublin.pl> <dflt7l$qvk$1@news.onet.pl> <dfmbcv$nnk$1@atlantis.news.tpi.pl> <dfmcc6$od7$1@news.lublin.pl> NNTP-Posting-Host: mail.zchpolice.com Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1126090533 16520 172.20.26.234 (7 Sep 2005 10:55:33 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 7 Sep 2005 10:55:33 +0000 (UTC) X-User: goskaa.l X-Forwarded-For: 172.20.6.62 X-Remote-IP: mail.zchpolice.com Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:247578 Ukryj nagłówki > urządzenie prymitywne..i az wstyd że niedostepne w priwislanskim kraju..:( | |
Zobacz także