Data: 2005-09-08 18:03:57
Temat: Re: przecier pomidorowy - jakim urządzeniem ?
Od: "bebekot" <b...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> bebekot,
>
> a czy jest jakaś różnica w smaku? Otwórz 1 słoik, powiedz nam
>
> Pzdr.
>
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
Chodzi Ci o różnice między dwoma sposobami, które ja opisałam? Szczerze mówiąc
nie wydaje mi się. W tym roku włożyłam do blendera ze względu na wygode. Poza
tym robiłam ten przecier z przepisu z sieci. Dodałam cebule, rozmaryn, sól i
liście laurowe (w tamtym roku robiłam bez przypraw). Tegoroczny przecier jest o
wiele bardziej gęsty niż ten z zeszłego roku. Być moze dlatego, że dodałam
zmiksowaną cebulę a poza tym chyba część pestek i skórek zmiksowało się na
miazge i zostało w przecierze.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|